Skapande av harmoniska miljöer för hem och företag, där själ, hjärta och produktivitet trivs.
Har du någonsin klivit in i ett rum och omedelbart känt dig hemma? Eller, å andra sidan, känt dig obekväm och oinspirerad? Jag har alltid varit förundrad över kraften i våra omgivningar att påverka vårt välmående. Som 20 år yrkesverksam har jag en djup förståelse för hur ljud, ljus, och atmosfär kan påverka oss på djupet.
Denna kunskap har drivit mig att utforska hur jag kan skapa miljöer som ger näring åt själen, omfamnar hjärtat och stimulerar hjärnan. Som inredare är mitt uppdrag att skapa rum som går utöver det estetiska och också fokuserar på att tillgodose våra fysiska, psykiska, sociala och själsliga behov. Jag tar inspiration av olika inredningsläror såsom Feng Shui, Neuvro design och Wabi sabi. Läs mer om det 
Funktion:
I min designprocess börjar jag med att analysera de praktiska behoven i varje rum. Vilket syfte tjänar det? Vilka praktiska behov måste uppfyllas för att optimera dess potential? Hur kan jag använda ljusets naturliga fall för att förstärka atmosfären?
Känsla:
Att skapa känsla är kärnan i mitt arbete. Jag strävar efter att förstå mina kunders personliga visioner och känslomässiga behov för varje rum. Hur vill du känna dig när du vistas där? Vilken atmosfär önskar du uppnå? Genom att identifiera och lösa eventuella känslomässiga hinder kan vi skapa rum som främjar välbefinnande och harmoni.
Omvärld:
Min syn på konsumtion är präglad av ett engagemang för hållbarhet och etik. Genom att främja återbruk och stödja rättvisa handelsprinciper strävar jag efter att minimera vår påverkan på miljön och samtidigt skapa vackra och funktionella utrymmen.
Själ:
Vad längtar du efter i ditt hem? Hur fyller du på din inspiration och inre lugn? Genom att skapa utrymmen som ger näring åt själen, där varje detalj är noggrant utvald för att ge energi och glädje, strävar jag efter att skapa en fristad där du kan återhämta dig och blomstra.
Välkommen att utforska min värld av inredning, där varje rum är en möjlighet att förverkliga dina drömmar och skapa en miljö som verkligen speglar dig.