Skapa Harmoni och Välbefinnande i Ditt Hem
Är du intresserad av att förvandla ditt hem till en plats som främjar välbefinnande? Genom min holistiska inredningsfilosofi kombinerar jag olika inrednings filosofier såsom klassisk inredningslära, feng shui, neurodesign och wabi-sabi. Upptäck hur vi tillsammans kan skapa en harmonisk och energigivande miljö som främjar inre lugn, ökar din framgång och ger en mer balanserad livsstil.
Hur går det till att anlita en holistisk inredare?
STEG 1.
GRATIS MÖTESMÖJLIGHET:
Vill du göra en förändring, oavsett om den är stor eller liten? Kontakta mig på kajsa@kajsacramer.se för att boka ditt kostnadsfria möte. Under 30-60 minuter via telefon eller zoom kan du ställa frågor och dela dina visioner – Jag gör även enbart Feng shui konsultationer
SKRÄDDARSYDD OFFERT:
Jag skapar en skräddarsydd offert baserad på dina specifika behov. Vi håller kontakten, och du har full kontroll över hur mycket eller lite du vill ha hjälp med. Ditt projekt, din budget, din förändring!
STEG 2
PERSONLIGT MOODBOARD:
För att säkerställa att vi delar samma vision, skicka över enkla bilder eller länkar med dina tankar om färger, produkter och drömmar. Jag skapar sedan ett inspirerande moodboard som vi finjusterar tillsammans – din personliga estetiska resa börjar här.
KOMPLETT LEVERANSUTBUD:
Oavsett om du behöver en ljusplan, planritning, eller till och med 3D-ritningar, så täcker vi alla dina behov. Vid större förändringar samarbetar vi dessutom med en framstående arkitektbyrå som även tar hänsyn till konstruktionens viktiga aspekter.
Back to Top